Ik ben consument
Al meer dan 170 projecten in exploitatie en beheer
Projectcase

Noorden, De Groene Koet (Driekoppenland)

Ontwikkelaar Vink+veenman, van wengerden en visser
Belegger N.t.b
Huurder Particulieren
Realisatie N.t.b
BVO m2

Wonen in Noorden

In samenwerking met ontwikkelaars Vink+veenman en van wengerden en visser voorzien wij een straat van 8 woningen met individuele warmtepompen, dat is Warmtevanmorgen.nu!

DrieKoppenLand is een kleinschalige, gevarieerde woonwijk midden in de waterrijke natuur van het dorp Noorden. De woningen liggen rond een boomgaard met park. Een prachtige plek om te wonen voor jong en oud! Op deze pagina leest u meer over dit woningbouwproject.

Wilt u meer lezen over dit project of bent u nieuwsgierig naar deze nieuwbouwwoningen? Lees verder op de website van https://www.woneninnieuwkoop.nl/driekoppenland/

Driekoppenland

Noorden is met circa 1.850 inwoners één van de kleinere dorpen binnen de gemeente Nieuwkoop en heeft van oorsprong lintbebouwing. Sinds begin 1600 wordt Noorden vaak in één adem genoemd met het dorp Nieuwkoop. Toch heeft Noorden een heel eigen karakter. De unieke natuurgebieden zoals de Nieuwkoopse plassen en de Groene Jonker zijn kenmerkend voor Noorden, en de watervogel de Koet in het bijzonder. Deze vogel vindt je dan ook regelmatig terug in het dorp.

In samenwerking met ontwikkelaars Vink+veenman en van wengerden en visser voorzien wij een straat van 8 woningen met individuele warmtepompen, dat is Warmtevanmorgen.nu!

Referenties

Onze recente projecten

Keer op keer komen er weer mooie nieuwe projecten bij, waar we stuk voor stuk trots op zijn. Een greep uit onze dagelijkse praktijk.

nieuw
Klantcase Lorentz Leiden
Klantcase Posterijen
Klantcase Het Noordereinde Zevenhoven