Ik ben consument
Al meer dan 170 projecten in exploitatie en beheer
Projectcase

Hogekwartier Amersfoort

Ontwikkelaar Alliantie
Belegger Alliantie
Huurder
Realisatie 2019
BVO 15000 m2

"De stadswijk met eigen sfeer"

Vaanster Energie exploiteert de WKO-installatie

Wonen, ontmoeten, ontspannen en sporten in de nieuwe stadswijk van Amersfoort. Hogekwartier biedt het allemaal. In deze nieuwe wijk heb je werkelijk alles binnen handbereik: het bruisende centrum, veel groen op loopafstand én unieke sportfaciliteiten. Kortom: een ideale woon- en leefomgeving!

Als je via de Hogeweg richting het centrum van Amersfoort rijdt, voel je in Hogekwartier meteen de stad. Deze nieuwe stadswijk groeit de komende jaren uit tot een stoere, levendige en eigenzinnige wijk.

De eerste blikvanger is het nieuwe zwem- en sportcomplex Amerena. Daarna zie je de moderne stedelijke architectuur van de woningen in Hogekwartier. Een plek waar je lekker kunt wonen en leven. Ruimte is het sleutelwoord van deze nieuwe stadswijk. Want als je hier woont, heb je de ruimte om te genieten van de rust in het vernieuwde park bij het waterwingebied, maar ook de ruimte om binnen vijf minuten in de binnenstad een lekkere cappuccino te drinken of om met vrienden en buren af te spreken in Amerena voor een biertje of samen te sporten.

De wijk is zo ontworpen dat het autoverkeer zo veel mogelijk aan het zicht wordt onttrokken. De Hogeweg is deels verdiept en de stadswijk loopt via een brede ongelijkvloerse kruising over de weg door.

Wilt u meer lezen over dit project of bent u nieuwsgierig naar deze nieuwbouwwoningen? Lees verder op de website van www.hogekwartier.nl/het-plan/

Nieuwe samenwerking met Alliantie!

Bekijk de live beelden van de voortgang: www.hogekwartier.timeboxview.com//

Referenties

Onze recente projecten

Keer op keer komen er weer mooie nieuwe projecten bij, waar we stuk voor stuk trots op zijn. Een greep uit onze dagelijkse praktijk.

nieuw
Klantcase Lorentz Leiden
Klantcase Posterijen
Klantcase Het Noordereinde Zevenhoven